Mezőgazdaság

Cégünk hosszú ideje foglakozik fejlett izraeli mezőgazdasági termékek és technológiák importjával és vezető gyártók képviseletével. Komplett csomagban tudjuk biztosítani a hazai kertészetek számára szükséges legfejlettebb anyagokat, technológiákat és eszközöket.


HAIFA CHEMICALS: Kálium nitrát (Multi K GG), NPK (POLYFEED), MKP, MAP vízoldható kertészeti műtrágyák. A termékeket szakkereskedő hálózatunkon keresztül értékesítjük.

NETAFIM: Csepegtető öntözés, tápanyag utánpótlás és vezérlés, fűtés, hűtés, párásítás (COOLNET PRO), öntözőgépek, klíma komputerek, üveg és fólia házas termesztő berendezések. A mára már általánosan használt, szabvánnyá vált csepegtető öntözéses technológiát a Netafim találta ki és szabadalmaztatta a hatvanas évek közepén. A termékeket szakkereskedő hálózatunkon keresztül értékesítjük.

NÖVÉNYVÉDŐSZER ALAPANYAGOK: Saját kínai irodánkon keresztül vezető kínai növényvédőszer alapanyag és félkész termék gyártók termékeit értékesítjük növényvédőszer gyártók részére. 

PELEMIX: Kókuszrost termékek talajmentes kertészeti kultúrákhoz A termékeket szakkereskedő hálózatunkon keresztül értékesítjük.

GINEGAR: Magas minőségű professzionális agro-fóliák, kertészeti termesztő berendezéskehez, fóliasátrakhoz, talajtakaráshoz. A termékeket szakkereskedő hálózatunkon keresztül értékesítjük.

TEFEN: Tápanyag adagoló injektorok és csatlakozók. A tápanyagok, adalékanyagok, növény védőszerek, gyógyszerek mikroelemek, vitaminok öntözővíz (állattartásban az itatóvíz) útján történő kijuttatásának legegyszerűbb, pontos és költségtakarékos módja a tápanyag injektor/hidro-motor. A készülék nem igényel semmilyen külső energiaforrást csak az áramló víz energiáját használja a működéshez. A termékeket szakkereskedő hálózatunkon keresztül értékesítjük.