Ginegar Agrofóliák

Ginegar Plastics Products Ltd.

A Ginegar Izrael legjelentősebb mezőgazdasági fólia fejlesztő és gyártó cége. A Ginegar agro-fóliák piac vezető termékként szerepelnek a köztudatban, széles körben elismerten használatosak termesztő berendezések külső fedésére, fóliasátrakhoz, és talaj takarás talaj fertőtlenítési megoldásokhoz. Fóliáink egyedülálló összetétele, mechanikai, optikai és hőháztartási jellemzői kiemelkedően magas élettartamot , könnyű felhasználhatóságot, nagyfokú időjárás ellenállóságot, szabályozott fényáteresztést, jobb szennyeződéseknek való ellenállást és alacsonyabb kártevő aktivitást biztosítanak. A Ginegar kutató fejlesztő mezőgazdász és mérnők szakembergárdája folyamatos támogatást nyújtanak önnek és kész megoldásokat kínálnak bármely növény kultúra bármely klíma alatti sikeres termesztéséhez. A Ginegar termékeit a világ 60 országába exportálja.


Ginegar fólia termék családok


Sun Selector™ fóliaház fedés:
A helyes választás a legmagasabb terméshozamhoz

Sun Selector™ fóliák nagyon fejlett technológiát, magas minőséget és hosszú élettartamot képviselnek. Sokrétegű, foto-szelektív fóliák, különböző nővény ház, termesztő berendezések, fóliaalagutak fedésére.

A Sun Selector™ fóliák ötvözik magukban a kimagasló mezőgazdasági kutatási eredményeket és 40 év műanyag feldolgozás során szerzett mérnöki tudását, tapasztalatot így biztosítva önnek a műszakilag egyedi és gazdaságilag attraktív agro-fóliákat. A ko-extrudált sokrétegű  technológia és a gondosan megválogatott adalékanyagok erős, speciális tulajdonságokkal rendelkező, sokoldalúan használható, magas fényáteresztő fóliát biztosítanak. A Ginegar a az első a világon aki 5 rétegű ko-extrudált technológiát vezetett be a Sun Sun Selector™ fóliák gyártása során. Ez a technológia lehetőséget ad hogy a Ginegar a speciális tulajdonságokkal rendelkező agro-fóliák  teljes skáláját kínálja.


GINEGAR PolySac raschel, jég, szines, hővisszaverő és igen finom szövésű vektor, rovar hálók.
Ginegar, SunSelector fóliaház fedés, katalógus megtekintéseGinegar SunSelector fóliák Katalógus on-line megtekintése, letöltése: 

Kibbutz Ginegar 36580, Israel.

Tel: 972-4-6544222/220 • Fax: 972-4-6547947

Web oldal: www.ginegar.com

Képviselet: Amiex Kft. H-1056 Budapest, Váci u. 40.

 

A Ginegar termékeit, raktárkészlettől az alábbi kereskedő partnereinknél tudja megvásárolni:

ALTOterra Kft.

Szabó Lehel

Értékesítő-Szaktanácsadó

6000 Kecskemét, Halasi út 29.
telefon: +36 76 327 818
fax: +36 76 504 150
mobil: +36 30 652 8992
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

www.altoterra.hu
Zephyr Kft.

6000 Kecskemét Tatár sor 18.
Telefon: (76)501 420     Fax: (76)501 421
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 Egyéb kérdésivel kérjük, forduljon hozzánk bizalommal:

Kéki László

 

Mobil: +36 30 212 2545

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 Látogasson el a GINEGAR web oldalára is, ahol hasznos információkat, ötleteket talál a sikeres termesztéshez.